Internet är ett fantastiskt verktyg med närmast oändliga möjligheter till marknadsföring. Men med möjligheter kommer också skyldigheter. Ni kan lätt få problem om ni inte följer de lagar och regler som gäller.

Whitepaper cover Lagar och regler i webbaserade belöningssystem.epsI vårt whitepaper ”Lagar och regler för webbaserade belöningssystem” går vi igenom vad man bör tänka på, hur man skyddar sitt varumärke och användarnas rättigheter. Helt enkelt hur du håller dig till lagar och regler när du sätter upp och driver webbaserade belöningssystem för motivation och lojalitet, t ex kundklubbar för B2B, säljtävlingar, partnerprogram och motivationsprogram.

Läs bland annat om: 

  • Ditt ansvar som företag
  • Användarnas rättigheter
  • Skillnaden på lotteri och tävling
  • Vad som gäller på sociala medier

Du får också en checklista för webbaserade belöningssystem som kan vara bra att utgå från när du sätter upp ett belöningssystem.

Beställ whitepaper "Lagar och regler för webbaserade belöningssystem"

 

Vi hjälper företag att ta marknadsandelar, bli lönsammare och mer intressanta som arbetsgivare genom motivationsprogram för medarbetare och lojalitetsprogram för B2B-kunder.

Vi är specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Loyalty Management och har sedan 1999 etablerat fler än 100 program för att engagera medarbetare och skapa lojalare kunder åt våra uppdragsgivare. Idag finns ca. 50 000 deltagare i våra kunders program för ökad lojalitet & motivation, som alla levererar ROI med tydliga effekter på engagemang, tillväxt och lönsamhet!

Vill du veta mer om hur du kan använda webbaserade belöningssystem för att nå dina verksamhetsmål, kontakta oss på +46 73 530 35 00 eller på info@inspirationcompany.se.

Dela i sociala medier