I dialog med Motivation.se kände vi på en gång att vi har flera gemensamma nämnare. Vi tror att många av våra respektive intressenter har nytta av detta samarbete. För Motivation.se hoppas vi bidra med intressanta inslag om bl. a motivationsprogram d v s hur man sätter motivation i system och därmed får med sig organisationen och ett ännu bättre resultat på sista raden.

Ledarskapssajten Motivation.se lanserades 1 mars 2011 och har snabbt blivit en av Sveriges främsta resurser på nätet för chefer och ledare med intresse att utveckla sig själva och sina medarbetare. På www.motivation.se kan du som läsare snabbt och överskådligt ta del av nyheter, trender, expertråd, reportage och intervjuer om ledarskap, motivation och goda prestationer. Motivation.se har sedan uppstarten för ett år sedan vuxit mycket snabbt och har nu över 2 500 läsare/vecka och mer än 1 300 medlemmar.

Per Winblad, VD och Chefredaktör på Motivation.se:
Vi är mycket glada att vi nu inleder ett samarbete med en professionell och välrenommerad partner som Inspiration Company. Vi stärker därmed ett av våra mest centrala områden – motivation. Genom vårt nya samarbete skapar vi ytterligare värde för våra läsare.

Vill du veta mer om vårt samarbete eller om våra produkter och tjänster, kontakta mig!
Hälsningar

Stefan Thorberg
08-5000 54 32
stefan@inspirationcompany.se

Dela i sociala medier