Inspiration Company har fått i uppdrag att hjälpa ett av de ledande grossist- och handelsföretagen inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering på den professionella marknaden, Bevego Byggplåt & Ventilation AB.

Nu lanseras Klubb Bevego ut till småföretagen som verkar inom ventilation, byggplåt och teknisk isolering. Ventilationsbranschen anses bli en av de hetaste i byggbranschen under 2012 på grund av behovet av energismarta lösningar vid både om- och nybyggnation. Det ska bli väldigt spännande att tillsammans med Bevego stärka och utveckla deras position på marknaden på samma sätt som för plåtslagare och isolerföretag. Genom kundklubben ska vi se till att det finns mervärden som gör Bevego till en vinnare.

Isabel Bossle, Marketing Chef på Bevego:
– I Klubb Bevego satsar vi på affärsinriktade mervärden blandat med roliga upplevelser. L öpande kommer medlemmarna att erbjudas utbildningar och tjänster till nytta för deras företag. Dessutom kommer ägarna att få inbjudningar till studiebesök och mässor så att de kan utveckla sig själva och sitt företag. Vi på Bevego vill vara deras självklara val av partner.

Att som stort grossistföretag se det lilla kundföretaget som småföretagare, är en viktig del av syftet med kundklubben. Förutom att sälja sina produkter vill Bevego värna om deras framgång till sina slutkunder och sätta sig in i småföretagarens villkor med ett utifrån och in perspektiv som skapar framgång även för Bevego.

Det blir en lönsam win win för båda parter. Detta är framtiden i en allt hårdare konkurrens där de flesta erbjuder ungefär samma sak!
Hälsningar

Stefan Thorberg
08-5000 54 32
stefan@inspirationcompany.se

Dela i sociala medier