Tips & blogg

TrendsVälkommen till bloggen om Gamification in Business, motivation, lojalitet!
Ta del av konkreta tips och råd samt trendspaningar om gamifiation, medarbetarmotivation och kundlojalitet för B2B. 

Svårt att få alla säljare att lyckas!? Dags att byta till Gamification in Business och den Moderna Säljtävlingen!

Dags att fråga dig – ska vi verkligen ha en säljtävling?
Enligt undersökningar från Oil Group visar det sig att endast var 5:e försäljningschef (19 %) håller helt med om att deras företag har ett belöningssystem som styr säljarbetet och som påverkar säljarnas prioriteringar. Enligt Tidningen Chef så säger hela 65% av chefer att de tycker de ger otillräckligt med feedback och att den största anledningen är tidsbrist.

läs mer

10 tips för en attraktivare arbetsplats

Att vara en attraktiv arbetsplats är förstås viktigt för motivationen inom organisationen, men även för att behålla kunderna och deras lojalitet. Om era medarbetare trivs och mår bra så ökar chansen att de pratar gott om företaget både under och efter anställning. Era kunder samarbetar hellre med organisation med gott rykte som behandlar sina anställda väl.

läs mer

Fem tips för en lyckad säljtävling

Att starta en säljtävling kan verka enkelt, men det finns några saker man bör tänka på för att säljtävlingen ska engagera medarbetarna. Här kommer fem enkla tips för att lyckas.

läs mer

Guide: så väljer du leverantör till lojalitetsprogram och kundklubb för B2B

Prognoser pekar på att företag kommer investera allt mer i kundlojalitet under de närmaste åren. Hur gör man för att få valuta för pengarna? Det första ni bör göra är att fundera på om ni kan klara av att hantera kundklubben inom organisationen med befintliga resurser, eller om ni behöver ta in en leverantör med specialistkompetens inom B2B.

läs mer

Lagar och regler i webbaserade belöningssystem

Internet är ett fantastiskt verktyg med närmast oändliga möjligheter till marknadsföring. Men med möjligheter kommer också skyldigheter. Ni kan lätt få problem om ni inte följer de lagar och regler som gäller.

läs mer

Sluta utvärdera, börja utveckla medarbetarna!

Den traditionella medarbetarutvärderingen håller på att gå i graven till förmån för modernare sätt att mäta och utveckla medarbetarna. Det anser gamificationbyrån Game Effective när de definierar fem trender för medarbetarengagemang under 2016.

läs mer

Inspiration Company är ett av Sveriges starkaste företag

Vi är mycket glada över att Inspiration Company har utsetts till ett av Sveriges starkaste företag med ratingen VVV av Guldbolag. Guldbolag värderar företag med hänsyn till fyra delområden: stabilitet, lönsamhet, tillväxt och värde som ger en sammantagen bedömning av företagets skick.

läs mer

Så integrerar du medarbetarengagemang i marknadsföringen

I en tid när framgångsrika varumärken baserar sin marknadsföring allt mer runt individen spelar medarbetarengagemang en viktig roll i byggandet av ditt varumärke. Här är tre tips på hur du kan integrera medarbetarna i marknadsföringen för att stärka ditt varumärke inifrån och ut.

läs mer

Evenemangskalender

« september 2017 » loading...
MTOTFLS
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
1

Mer affärsnyttigt!

×

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi