Vi fortsätter växa tillsammans med våra kunder. Ett av våra största affärsområden Kundklubb B2B växer trots en i övrigt vikande marknad för några av våra kunder. Vi hjälper dem med deras tillväxt och lönsamhet genom att sätta motivation och lojalitet i system. Till detta har vi också fått ytterligare nya uppdrag i nya branscher. Fler utmaningar väntar!

Vi är väldigt glada att vi som en bekräftelse på detta fått den högsta tillväxtklassen hos Svenskt Tillväxt Index. Svenskt Tillväxt Index är ett supernyckeltal som sammanfattar ett företags ekonomiska prestation och tillväxt. Endast 3 % av Sveriges företag har blivit tilldelade detta och vi kan stolta presentera oss som ett av dessa!

Vi kan även stolta visa upp att vi för femte gången fått intyget Trippel A från Soliditet, vilket är den högsta kreditrankingen i deras värderingssystem.

Med andra ord: “Det går bra nu!”

Vi kan med dessa betyg intyga att vi är en trygg och stabil samarbetspartner för ert företag!

Erbjudande för dig som inte redan är kund
Kontakta oss via Linkedin, mail eller telefon och boka en Mervärdeskonsultation gratis, där vi kommer till er, och berättar hur man sätter motivation och lojalitet i system.

Stefan Thorberg
08-5000 54 32
stefan@inspirationcompany.se

Dela i sociala medier