Inspiration Company växer och förstärker med personal inom Webb & IT.

Inspiration Company fortsätter att utveckla tekniska innovationer inom Motivation och Loyalty Management och förstärker därför inom webb och IT. Med responsiva webbar och 600 mätmoduler har vi lösningar som stödjer både lojalitetsprogram och kundklubbar likväl som motivationsprogram och säljtävlingar, vilket möjliggör att sätta arbetet med motivation och lojalitet i system.

Vi hälsar nu Kai Takesaki välkommen till Inspiration Company. Han kommer senast från Boyden Japan, där han varit teknisk konsult. Dessförinnan har Kai arbetat många år på Electronic Arts(EA) som Web Manager och Technical Manager med ansvar för webbsidor, mobilsajter, e-handelssajter och onlinespel m.m.

– Detta är en jättebra förstärkning för att ta vår webbutveckling och mobilanpassningar till en ny nivå, säger Stefan Thorberg, VD på Inspiration Company. Detta inspirerar också övriga i Webb & IT teamet till att öka takten på utvecklingen kortsiktigt likväl som att säkerställa den strategiska vision som finns för oss på Inspiration Company.

En närmare presenation av Kai finns på hans LinkedIn profil.

Med vänlig hälsning
Daniel Marcko
08-5252 4002
daniel@inspirationcompany.se 

Dela i sociala medier