MOTIVERA DINA SÄLJARE MED EN
SÄLJTÄVLING DÄR ALLA ÄR VINNARE!

När alla kan vinna blir du företagets hjälte!

En lyckad säljtävling engagerar alla, inte bara toppsäljarna. När alla kan vinna kan du få med dig hela företaget. Därför har vi tagit fram en lösning som belönar alla som uppnår målen och som låter deltagarna själva bestämma vad som lockar. Dessutom är den enkel och lättillgänglig, snabb och kostnadseffektiv.

Behovet av fungerande säljtävlingar är stort

Ett vanligt problem för försäljningschefen är att belöningssystemet styr fel.

  • I en undersökning med 400 försäljningschefer (Oil Group) visar det sig att hälften av företagen inte ger försäljningscheferna rätt förutsättningar för att nå önskade resultat.
  • 90 % anser att de med rätt förutsättningar skulle kunna öka sin omsättning i snitt med 25 %.
  • Endast var femte försäljningschef (19 %) håller helt med om att deras företag har ett belöningssystem som styr säljarbetet och som påverkar säljarnas prioriteringar.

Bestäm vad du vill påverka så fixar vi resten!

I den moderna säljtävlingen ska du i princip kunna mäta och belöna vad som helst. Vi har mer än 600 mätmoduler som kan appliceras på din lösning. Kombinationen av mätbarhet och individuell belöning via premieshoppen ger dig ett komplett verktyg  för att styra och påverka säljarnas kunskap, beteende och resultat.

2 Award shopNär målen uppfylls delar du ut poäng, olika mycket för olika aktiviteter. Poängen fungerar sedan som valuta vid köp i premieshoppen. Premieshoppen innehåller fler än 3 500 premier – det finns något för alla! Vi berättar gärna mer, visar exempel och svarar på frågor.

Om du vet att ni kommer ha flera säljtävlingar under året kan det vara en bra idé att tänka till hur dessa ska hänga ihop. Vi bygger säljtävlingar inom Motivation Management som kan kombineras på olika sätt för att följa en röd tråd. I vår blogg kan du läsa mer om skillnaderna mellan den gamla traditionella säljtävlingen och den moderna säljtävlingen.

Mer än ett bonussystem för säljare

En bra säljtävling når fler än toppsäljarna. Vi ger dig en lösning som:

  • Engagerar alla
  • 16 CertificateGör alla till vinnare
  • Låter deltagarna bestämma sin egen belöning
  • Är enkel och lättillgänglig
  • Är snabb och kostnadseffektiv
  • Gör dig till hjälte!

 

×

Kontakta oss