För fjärde året i rad utdelade ledarskapssajten Motivation.se utmärkelsen Årets VD till duktiga vd:ar som på ett framgångsrikt sätt driver sina organisationer och svenskt näringsliv mot framtiden. Inspiration Company var med som kategoripartner och delade ut pris på Berns Salonger i Stockholm den 9 november.

Årets Unga vd: Evelina Lindgrena, Årets VD stora företag: Monica Lindegård, Årets VD mindre företag: Pernilla Dahlman

Vinnarna i Årets VD 2015

arets-vd-circle-2015_0Årets VD stora företag: Monica Lingegård, Samhall AB.
Årets VD mellanstora företag: Simon Angeldorff Envirotainer AB (priset mottogs av Executive Assistant Molly Söderström Högling och HR Director Sofia Modée).
Årets VD mindre företag: Pernilla Dahlman Screen Interaction AB.
Årets Unga VD 2015: Evelina Lindgren, aPak, Mölndal.

 

Inspiration Company delade ut pris

Inspiration Company delade ut pris i kategorin Mindre företag där vinnaren blev Pernilla Dahlman från Screen Interaction AB.

Juryns motivering:
Årets pristagare i kategorin mindre företag har under en mycket kort tid med ett passionerat och lyhört ledarskap lyckats öka företagets omsättning med imponerande 92 procent. Med ett strategiskt arbete för en tydlig innovationskultur och vi-känsla har pristagaren tagit medarbetarna mot nya höjder genom att ge dem frihet att våga prova, misslyckas och lära av sina misstag.

Läs mer om Årets VD och vinnarna på www.aretsvd.se.

Vi hjälper företag att ta marknadsandelar, bli lönsammare och mer intressanta som arbetsgivare genom motivationsprogram för medarbetare och lojalitetsprogram för B2B-kunder.

Vi är specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Loyalty Management och har sedan 1999 etablerat fler än 100 program för att engagera medarbetare och skapa lojalare kunder åt våra uppdragsgivare. Idag finns ca. 50 000 deltagare i våra kunders program för ökad lojalitet & motivation, som alla levererar ROI med tydliga effekter på engagemang, tillväxt och lönsamhet!

Dela i sociala medier