”Sträck på er alla såväl kunder som medarbetare och var stolta. Inspiration Company tillhör en väldigt liten skara som nu för tredje året i rad har blivit Årets Superföretag! Företagets affärsmodell bygger på att det är ett Win Win. Är våra kunder framgångsrika så blir vi det automatiskt! Ni är fantastiska och bidrar till detta, vi siktar givetvis på att klara även ett fjärde år. Tack!” säger CEO & grundare Stefan Thorberg i ett uttalande.

Förra veckan var det finlunch och prisutdelning till alla Superföretagen på Operakällaren. Vår VD Stefan Thorberg tillsammans med Lotta Lundh och Satu Goldbech var där och representerade och för att mottaga priset. Vi är SÅ stolta!  

THE INSPIRATION COMPANY TIC AB på Bisnode och Veckans Affärers "Superföretagen 2017" den 17 november 2017 på Operaterrassen, Stockholm

Kriterierna för att få denna utmärkelse handlar om tillväxt i kombination med lönsamhet, effektivitet och goda finanser. Av Sveriges cirka 430 000 aktiebolag är det cirka 600 som klarar kriterierna i år. Men redan nästa år är det över hälften som faller ifrån, oftast på grund av att tillväxten eller lönsamheten återgått till en lägre nivå. Endast 400-500 företag klarar kriterierna under fyra år i rad – det är dessa som premieras som Superföretag.

Alla vinnare av Veckans Affärers pris Årets Superföretag 2017

 

Kriterierna som är tuffare än exempelvis Di Gasell är följande:
Urvalet och rangordningen för att bli ett Superföretag baseras på de svenska aktiebolagens ekonomiska prestationer under de senaste fyra åren. Modellen som används tar hänsyn till och väger samman de enskilda bolagens:

  • Tillväxt
  • Vinst
  • Avkastning
  • Effektivitet
  • Kapitalstruktur
  • Finansiering

Läs mer om hur Superföretagen tas fram i denna artikel från Bisonode
https://www.bisnode.se/kunskap/vara-tankar-om/sa-gar-det-till-att-ta-fram-arets-superforetag/

Dela i sociala medier